Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Gleder seg til å bli kjent med lag og foreninger
sgs-nyansatt-bård (1 av 2)

Gleder seg til å bli kjent med lag og foreninger

Bård Holmen Solvik har nettopp begynt som markedsrådgiver. Han ivrer etter å ta fatt på mange spennende oppgaver, men mest av alt ser han frem til å spre glede.

Familie og frivillighet

Bård er opprinnelig fra Førde i Sogn og Fjordane, men flyttet til Søgne i 2020. Her har de bygd hus på hjemstedet til kona og slått røtter sammen med sine tre døtre. 

Skal følge opp lag og foreninger

Bård er ansatt som markedsrådgiver og skal jobbe med dette, kommunikasjon og små og store prosjekter for å utvikle banken. Bård synes dette er veldig spennende oppgaver, men mest gleder han seg til å jobbe med å følge opp lag og foreninger og å spre bankens visjon om å skape glede og verdier. 

Vi har funnet oss veldig godt til rette i Søgne og jeg føler meg godt tatt imot av lokalsamfunnet. Mye av grunnen til dette tror jeg har med at jeg gjennom mine døtre har engasjert meg i flere lag og foreninger. Det er jo her man finner de fineste og mest engasjerte folkene. 

Bård

Søgne og Greipstad sparebank har i 2024 delt ut hele 4,5 millioner fra lokalbankfondet til lokale lag og foreninger. Banken er også sponsor for svært mange idrettslag og andre frivillige organisasjoner.

Leder du et lag eller en forening i vårt lokalsamfunn så er Bård kontaktpersonen din i banken. Ta gjerne kontakt med Bård for å bli kjent og snakke om ideer og planer for å spre mer glede. 

sgs-ansatt-bård (4 av 11)

Bård Holmen Solvik
Markedsrådgiver

 

Gi oss tilbakemelding