Gå til sideinnhold
Hjem / Vi er lokalbanken din / Hun spiller gjerne ball med deg
Lokalbanken Hun spiller gjerne ball

Hun spiller gjerne ball med deg

Hun kaller seg håndballmamma. Helga Flodquist Eldhuset (45) kan se tilbake på mange innholdsrike år som trener i Greipstad IL.

Med to aktive døtre, som nå har rukket å bli 15 og 18 år gamle, var det naturlig å engasjere seg i idrettsmiljøet i bygda da hun flyttet hjem med familien for å overta barndomshjemmet i Greipstad.

– Det begynte med barneidrett, og så ballet det bare på seg. Jeg var håndballtrener i ti år. Og mannen var med som trener i fotballen. Vi har holdt det gående på hver vår kant, forteller Helga.

Mat og IT

Du skal lete lenge for å finne noen med tilsvarende yrkeskompetanse som lederen av lokalbankens kundeservice. Helga er nemlig utdannet både kokk og nettverkstekniker.

Hun har arbeidet med reiseliv og IT. Før hun begynte i banken for to år siden, var hun ansatt i Broadnet. IT-bakgrunnen gir Helga en stor fordel i jobben.

Lokalbanken Hun spiller gjerne ball

– Dessuten holder banken liv i mange fritidsaktiviteter gjennom årlige pengebidrag til lag og foreninger.

Helga Flodquist Eldhuset, prosjektleder

Digitale kunder

– Selv om vi skal være en lokalbank, så blir vi mer og mer digitale. Vi har ikke noe behov for å ligge helt i front, men kundene forventer at vi tar i bruk samme teknologi som de andre. Samtidig må vi passe på balansegangen. Vi skal også være et alternativ for de kundene som ikke ønsker å ordne alt på nett, sier Helga.

Teamet hennes, som teller åtte personer, behandler kunder i skranken, på telefon, på e-post og på websiden.

– Fordelen med å være en liten lokalbank, er at vi kjenner kundene våre og tar oss tid til å betjene dem, sier Helga.

Ut på tur

Hun mener at banken spiller en sentral rolle i lokalsamfunnet.

– Vi opplever at vi er veldig viktige for lokale butikker og bedrifter. Dessuten holder banken liv i mange fritidsaktiviteter gjennom årlige pengebidrag til lag og foreninger, sier Helga.

Selv om hun i fjor sluttet som håndballtrener, ligger hun ikke på latsiden.

– I Greipstad har vi mange flotte turområder. Vi er noen stykker som møtes fast et par ganger i uken for å trimme litt, smiler Helga.

Gi oss tilbakemelding