Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Vinner av Apple Watch konkurransen er trukket.
Vinner av Apple Watch

Vinner av Apple Watch konkurransen er trukket.

Søndag 11.juni hadde vi konkurranse hvor det var mulighet for en heldig person å vinne Apple Watch og donere 10 000 kroner til et lag eller forening.

Flott deltakelse!

Søndag 11.juni spilte «Di Derre» opp for ca. 2500 tilskuere i nydelig sommervær i Haugenparken på Nodeland. I forkant av konserten på selve arrangementet, hadde banken en konkurranse på gang hvor man kunne vinne Apple Watch, samt at den som ble trukket som vinner også fikk muligheten til å donere 10 000 kroner til et lag eller forening i Søgne eller Greipstad. Det var ca. 300 personer som deltok i konkurransen. Takk til alle som deltok.

HP

Vinnerene!

Nå er det trukket en vinner og det er en stor glede for banken og annonsere Jannike Sundt fra Greipstad som heldig vinner av Apple Watch. «Dette var midt i blinken, jeg har ønsket meg en slik klokke lenge» sier Jannike fornøyd.

Når hun fikk muligheten til å velge hvilket lag eller forening hun skulle dele ut pengene til, tenkte hun litt, men til slutt så falt avgjørelsen på Songdalen Røde Kors Besøkstjeneste. «De gjør sånn flott jobb for så mange ulike grupper i lokalsamfunnet vårt» sier Jannike.

Vinner av Apple Watch

Vi var heldig å få tak i Terje Henriksen og Sylvi Mølland som møtte opp i banken i dag for å takket Jannike på vegne av Songdalen Røde Kors. De syntes det var topp at hun hadde tenkt på nettopp dem. «Dette er penger som kommer til god nytte» sier Terje og Sylvi.

Songdalen Røde Kors Besøkstjeneste gjør mange ulike oppgaver innenfor omsorg. For å nevne noen så har de besøkstjeneste, besøkstjeneste med hund, hyggetreff på Songdalstunet, ledsagertjeneste på «Syng med oss», leksehjelp på «Noden», Flyktningarbeid på Åros akuttmottak (i samarbeid med Søgne Røde Kors), oppstart av «BARK» som er barne-røde kors. De tenker at mye av pengene de har fått kommer til å være til god hjelp her. «BARK» starter opp på Noden til høsten, som er et gratis tilbud til alle barn som har begynt i 1 klasse.

Gi oss tilbakemelding