Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Vi satser på Nodeland
Nodelandsgjengen

Vi satser på Nodeland

Fra 17. april har banken åpent 5 dager i uken. Vi ønsker med dette å gi sambygdinger et fullgodt lokalt banktilbud.

Vi er lokalbanken din!

Vi ønsker å være førstevalget på banktjenester for deg i bygda, derfor gjør vi det enkelt for gamle og nye kunder å stikke innom ved å være tilstede hver dag.

sgs-nodeland-4

Vi tilbyr deg kunnskapsrike rådgivere innenfor lån, sparing og forsikring og vi har samarbeid med erfarne meglere i Exbo Eiendomsmegling som kjenner vårt lokale område godt.

Ved å tilby god oppfølging i kundeforholdet ditt, trygghet, mulighet for å stikke innom banken når det måtte passe for deg og rask responstid, så tro vi at vi er en attraktiv bank for folk på Nodeland.

En blid gjeng som vil kunne møte deg i banken på Nodeland.

Lange tradisjoner i bygda

Banken har i år vært tilstede i bygdene i 160 år. Med denne historien kan vi med stolthet si at vi kjenner lokalsamfunnet godt. Vi ønsker å bidra med lokal tilstedeværelse og involvering i bygdas aktiviteter.

Banken ønsker at Nodeland skal være en fin plass å vokse opp i, bygge, bo og leve i uansett hvilken livsfase du befinner deg i.

Vi gir tilbake til bygda med å gjøre det mulig for bankens lag og foreninger å søke sponsoravtaler, eller ved søknad til midler gjennom lokalbankfondet. Det er en stor glede og viktig for oss å kunne bidra til liv i vårt nærområde.

Gi oss tilbakemelding