Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Velkommen til ny styreobservatør
Marthe Syvertsen

Velkommen til ny styreobservatør

Vi ønsker å gratulere Marthe Syvertsen som ny styreobservatør i banken. Vi har stilt Marthe noen spørsmål angående hennes nye stilling.

Hvordan fikk du styreobservatør jobben?

Som medlem av Næringsforeningen i Kristiansand sitt U40 nettverk ble jeg presentert for programmet og fikk muligheten til å søke. Etter at søknaden var sendt var det en prosess der programmet satt sammen behovene fra virksomhetene med kandidatenes kompetansen/bakgrunnen. Jeg ble så kontaktet av banksjef for en bli-kjent-prat der jeg ble introdusert til banken og styrearbeidet. På denne måten ble banksjef og styreleder bedre kjent med bakgrunnen min. Under dette første møtet fikk jeg et veldig godt inntrykk av samarbeidet mellom styreleder og daglig leder og hvordan styrearbeidet er organisert. Jeg ble umiddelbart enda mer gira! Og det var derfor gode nyheter da styret også ga tommel opp.

Hvem er du og litt om din bakgrunn?

Jeg heter Marthe, er 29 år og fra Oslo. Jeg flyttet til Kristiansand for å studere for 11 år siden og siden har jeg blitt veldig glad i regionen og blitt boende. Jeg har bakgrunn fra markedsføring og innovasjon, og jobber som forretningsutvikling i Mer. Der jobber jeg i skjæringspunktet mellom kundene våre og IT med utvikling av ladeløsningene våre langs veien og hjemme. Jeg er brennende opptatt av hva kundene våre foretrekker og å gjøre ladehverdagen deres bedre. Jeg håper og tror jeg kan ta med noen av disse perspektivene i styrearbeidet.

Er det noe annet du ønsker å tilføye?

Jeg synes det er fremoverlent av næringsforeningen å legge til rette for en slik læringsarena. Som ny i arbeidslivet og regionen kan det være vanskelig å finne dørene, prøve seg og skaffe seg erfaring. Programmet motiverer til å ufarlig ta steget inn i noe nytt. Men programmet lar seg ikke gjøre uten at fremoverlente virksomheter som Søgne og Greipstad Sparebank rekker opp hånda og inviterer inn. Jeg er ydmyk over å få muligheten til å følge styret over en periode på ett år, jeg har bratt læringskurve og forventer meg mye lesing og læring – og håper at styret og banken finner nytte i perspektivene mine.

Gi oss tilbakemelding