Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Velkommen til Søgne

Velkommen til Søgne

I alle år vi har bidratt til å utvikle Søgne – har vi gjort det av samme grunn; vi elsker Søgne! Og av denne grunn har vi like lenge hatt lyst til å få enda flere til å se hvor flott og godt det er å bo her.

Denne våren har vi gjort noe få andre har gjort før. Som store lokale aktører har vi slått oss sammen, og samarbeidet om et felles fokus og mål. Sammen skal vi vise alle hvor fantastisk Søgne er – og sammen skal vi invitere alle hit.

Helt uavhengig av både kommunegrenser og politikk. Det er kvalitetene som finnes her vi er opptatt av. For det er det som gjør Søgne så unikt.

Vi har gledet oss lenge til å lansere et prosjekt som gir destinasjonen og bostedet Søgne den oppmerksomheten som fortjenes. For Søgne er noe helt utenom det vanlige. Uansett alder, behov eller livsfase – i Søgne finnes muligheter for alle. Og i dag lanserer vi en portal hvor folk lettere kan bli enda bedre kjent – med sentrale, levende, frodige og barnevennlige Søgne. Og for de som oppdager noe de liker – er veien kort til å bli kjent med steder folk kan etablere seg, samt bli kjent med de som tilbyr enten tomter, hus eller finansiering av dem.

Vi som står bak initiativet, er lokale aktører som både bor og jobber her. Og selv om vi driver bank, selger tomter eller bygger hus – kunne vi sikkert vært enda flere som stod bak. For alt handler om begeistring og kjærlighet til bydel Søgne.

Gi oss tilbakemelding