Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / NB! Åpning av Steinva-Eplehagen er utsatt til mandag 04.07.2022
Eplehagen - en hvileplass for kropp og sjel

NB! Åpning av Steinva-Eplehagen er utsatt til mandag 04.07.2022

Søgne og Greipstad Sparebank, Repstad Eiendom AS og Eplehagens venner inviterer mandag 04/7-22 fra klokken 17:00 – 19:00 til åpning av Steinva- Eplehagen. Arrangementet flyttes fra mandag 27/6 grunnet dårlig vær denne dagen. Heldiggris er selvsagt til stede og vil ønske små og store velkommen.

Åpning av Steinva- Eplehagen er utsatt til mandag 4.juli

Arrangementet som skulle gå i Eplehagen førstkommende mandag 27/6-22 utsettes grunnet dårlig vær.

Alle er hjertelig velkommen til fin åpning av Eplehagen neste mandag 4/7-22. Vi håper å se mange til en flott ettermiddag med mye aktiviteter for både for liten og stor.

Det er godt merket løype inn og en flott sti som tar deg frem. Eplehagen som ligger like ved Kjellandsvannet er totalrenovert og fremstår i dag som et attraktivt turmål.

Eplehagen - en hvileplass for kropp og sjel

Arrangementet er utendørs og selve åpningen skjer i Kjellandsskogen hvor Eplehagen ligger. Man må beregne litt tid for å komme seg inn, derfor spaserer vi ca. klokken 17:00 fra parkeringsplassen på Nordalsheia, og er da inne i god til til åpningen som starter klokken 17:30.

Barneprodukter Heldiggris

Masse gøy som skjer i Eplehagen!

  • Offisiell åpning av Eplehagen
  • Pølser, kake og brus
  • Natursti
  • Ansiktsmaler
  • Ballongkunstner
  • HELDIGGRIS kommer!
  • Trekning av vinnere av «UT på tur- aldri sur»
  • Trekning av vinnere av natursti!

«Ut på tur – aldri sur»

Bilde kake Eplehagen

Banken og Repstad Eiendom AS er opptatt av å bidra til at Søgne og Songdalen skal være et godt sted å leve. Derfor lanserte vi et turkonkurransekonsept i april hvor kunder kunne laste ned Trimpoeng app og logge seg på «Ut på tur – aldri sur» . Konkurransen går mot slutten, og i anledning av at vi er mange samlet i Eplehagen, ønsker vi å premiere fem heldig vinnere til en litt større premie som har fullført alle 7 turene i «Ut på tur – aldri sur» konkurransen.

Hvordan finner jeg frem til Steinva-Eplehagen?

Kjør rett gjennom rundkjøringen på E39 ved Tangvall og følg E39 videre til krysset til Lunde. Ta av E39 og sving inn til høyre mot Trysnes. I krysset Ausviga/ Kjellandsheia/Nordalsheia tar du til høyre forbi de flotte leke- og aktivitetsanleggene som er lage der, til en stor parkeringsplass rett før rundkjøringa. Her parker du og følger stil merket løype mot Eplehagen. Se vedlagt kart over området.

Kart eplehagen - SGS
Logo Repstad Eiendom

Gi oss tilbakemelding