Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Se hva Flørenes Motorsport har brukt støtten fra Lokalbankfondet til.

Se hva Flørenes Motorsport har brukt støtten fra Lokalbankfondet til.

Kjører i løp

Verkstedet på Høllen Vest har en 15-årig norgesmester med på laget!

De to brødrene Trond og Jøran, er Flørenes Motorsport. Med seg har de fått sin nevø Emil (15 år) og det er hovedsakelig han som kjører. Emil har i sommer blant annet kjørt Landskampen på Momarken, Talentracet på Grenland, Landsfinalen for Juniorer i Sigdal og Mestermøte på Konsmo.

Emil er bilcrosskjører i junior klassen på første året. Fra det året de fyller 15 kan man kjøre i juniorklassen.

Landskampen på Momarken ble kjørt 3 og 4.juni. Her stiller det kjørere fra hele landet og de aller fleste som kjører har kjørt noen år. Med tanke på at dette var et av de første løpene Emil kjørte som junior, så imponerte han stort med å komme på en 2.plass.

Hvit og blå bil kjører race

Første helgen i august så var det klart for Juniorlandsfinalen hos Sigdal og Modum. For å kunne delta her så må kjørere kvalifisere seg for å kunne starte. Emil kvalifiserte seg allerede i slutten av april. Her er det de aller beste Juniorene som stiller til start. Av de rundt 120 som stilte til start så ende Emil på en 4 plass.

På Mestermøte som arrangeres på Konsmo Motorbane 2-3. september stilte Flørenes Motorsport med 4 kjørere denne gangen. Emil i junior klassen, Trond og Jøran i senior klassen og Eva i dame klassen.

Dette er et løp som er kjent i bilcrossmiljøet så her stiller det mange kjørere. Totalt var det rundt 180 påmeldte.

Nå gjenstår det noen få løp igjen så er et slutt for denne sesongen. Det de kan glede seg til, er blant annet Sølv-crossen i Kongsberg og Rugslandsfestivalen hos KAK Kristiansand.

I perioden hvor det ikke er løp er det full aktivitet i verkstedet ute på Høllen Vest.

Mekker racerbilen

Flørenes Motorsport har de blant annet bygget om motorer som Emil har brukt på billøp. Biler som er brukt og bulket i løp og på trening, blir rettet opp på verkstedet. De har fikset opp i det som er blitt kjørt i stykker, gått over og sjekket at alt er ok. Dette slik at de skal være klare til de neste løpene de skal delta på.

I løpet av vinteren så er tanken at de skal gjøre klar biler til neste år. Da skal alt fra nye motorer bygges, biler rettes, males og klargjøres til neste sesong.

Pokal

Banken fyller i år 160 og jubilerer med ekstra tildeling fra Lokalbankfondet. Alle lag og foreninger som er kunder hos oss kan søke prosjektstøtte innen 28. september.

Les mer under for vilkår, og for å sende inn søknad for ditt lag eller forening.

Speiderene er ute å ror AQ9I6803

Ekstra tildeling fra Lokalbankfondet!

Les mer om vilkår og søk her.

Gi oss tilbakemelding