Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / På besøk hos Søgne Kajakklubb
Kajakker til bruk for klubbens medlemmer (1)

På besøk hos Søgne Kajakklubb

Banken var så heldig å bli invitert til Søgne Kajakklubb. Her får vi et innblikk i hva vi som lokalbank er med på å støtte.

Jørn Erik og Christina med Vaffeljern fra banken (1)

Leder Jørn Erik Ødegård og nestleder Christina Leithe Hansen i Søgne Kajakklubb gir meg en god velkomst med varme smil og mye de ønsker å vise og dele av deres interesse for kajakk. Det er ikke vanskelig å merke at dette er to ildsjeler som står på og brenner for sitt engasjement i klubben. Kajakklubben har vært i Søgne siden 1980-tallet og de forteller ivrig at det i dag er over 115 medlemmer, hvor aldersspennet strekker seg fra 16 til 86 år. Hovedtyngden av medlemmene er i 40-årene.  

Sjekk av kajakken (1)

  

Jørn Erik og Christina sier at alle som vil kan bli medlem i Søgne Kajakklubb. Her møtes man for felles interesse nemlig for å padle kajakk. Hver mandag arrangerer klubben fellesturer for alle medlemmene. Turene er varierte, men også tilpasset værforholdene. På fellesturene er det alltid med erfarne aktivitetsledere som gjør padlingen til en trygg og god opplevelse. Stemningen er alltid hyggelig, og praten går lett. Ofte er det lagt inn en pause i padlingen, hvor man drar kajakken på land, og spiser ei medbrakt nistepakke og nyter ettermiddagen på et svaberg.  Som medlem i Søgne Kajakklubb betaler man 750 kroner, men man trenger ikke å ha egen kajakk for å bli medlem. Har man egen kajakk så kan man leie båtplass for bare 500 kroner i året. 

Bryggen til Kajakklubben (1)

Jeg blir vist rundt på tomta deres i vannkanten på Åros. Det er koselig å se, da banken over flere år har vært, og er, en stolt bidragsyter til klubben. Det er ikke vanskelig å se at de har stått på! Det er skjedd store endringer her den siste tiden. Klubbhuset har nå endelig fått skikkelig toalettfasiliteter, noe som har vært etterlengtet! Nå jobber de med en garderobe og flotte oppholdsrom. Alt arbeidet er dugnadsdrevet og viljen til å få det fint er stor!  Kajakkene er også i tipp topp stand og blir nøye passet på av dugnadsgjengen og deres medlemmer.

Sikkerheten først (1)

Takk for at jeg fikk komme på besøk til dere. Det var en flott opplevelse å se hvordan Søgne Kajakklubb har det og hvordan dere driver. Banken heier på deres lokale engasjement og ønsker dere lykke til videre. 

Gi oss tilbakemelding