Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Lokalbankfondet / Støtter Røde Kors Hjelpekorps Søgne
Tom Erik Dønnestad og Espen Aksnes fra Søgne Røde Kors Hjelpekorps sammen med banksjef Vidar Skaaland.

Støtter Røde Kors Hjelpekorps Søgne

Godt tiltak!

I slutten av mars mottok banken en hastesøknad fra Søgne Røde Kors Hjelpekorps om støtte til innkjøp av et Rofi Aragon telt. Røde Kors er en beredskapsorganisasjon som bistår før, under og etter kriser og katastrofer.

Gjennom kongelig resolusjon av 12. august 2009 er de anerkjent som en humanitær støtteaktør overfor myndigheter når det inntreffer ekstraordinære og uønskede hendelser i fredstid. Teltet, kan styrke Søgne Røde Kors Hjelpekorps sine muligheter for å levere støtte til samfunnet i forbindelse med Korona pandemien. Teltet har lys og varme, det kan raskt settes opp og er enkelt å desinfisere.

Avbildet i saken er Tom Erik Dønnestad og Espen Aksnes fra Søgne Røde Kors Hjelpekorps sammen med banksjef Vidar Skaaland. På spørsmålet om hva støtten fra banken har betydd svarer Tom Erik Dønnestad: «Alt egentlig. Vi hadde ikke vært der vi er nå i dette prosjektet uten».

Bidraget fra banken gjorde at teltet nå er bestilt med leveranse forhåpentligvis  før påskedagene. Til orientering er både kommunen og sykehus informert om innkjøpet og de vil vurdere hvem som har størst behov for bruken av det.

Søgne og Greipstad Sparebank er stolte bidragsytere til innkjøp av teltet, og takker Søgne Røde Kors Hjelpekorps for det flotte arbeidet de gjør!

Til informasjon vil utdelingen øvrige midler fra Lokalbankfondet skje i tiden etter påske.

Gi oss tilbakemelding