Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Legg til flere kort i Vipps
Vippsi med bankens debet kort

Legg til flere kort i Vipps

Visste du at du kan legge til inntil 8 kort i Vipps? Vi viser deg hvordan.

Aller først: Hvorfor er det lurt å legge til flere kort?

Kort fortalt: Vipps er akkurat som en lommebok. Det betyr at du får alt av fordeler fra kortene dine når du bruker Vipps på nett og til bedrifter – uansett sum. Alt handler om hvilket kort du bruker når kjøpet gjennomføres.

Bankkonto og vennebetaling

Noen ganger holder det med bankkontoen for å betale det du skylder til en venn. Pengene overføres enkelt og raskt – og jobben er gjort.

Større kjøp – andre kort?

Andre ganger kan det være fint å ha tilgang til andre kort eller kontoer enn de du vanligvis bruker. Kanskje du skal handle noe på nett – for eksempel en flyreise?

I disse tilfellene har du kanskje et kredittkort eller et kort tilknyttet en bonusordning du ikke vil gå glipp av. Alt du trenger å gjøre er å legge til kortet og bruke det når du bestiller flyreisen. Vipps, så er bonuser, lojalitet og forsikringer like mye med som om du tastet inn kortdetaljene selv.

Slik legger du til flere kort

1. Velg Profil

2. Velg Konto og kort

3. Velg Legg til konto eller Legg til kort

4. Fyll inn kontonummer eller kortnummer, utløpsdato og CVV/CVC (I signaturfeltet bak på kortet ditt står det en tallrekke. De tre siste tallene i denne rekken er koden)

5. Velg Legg til/Registrer.

Slik bytter du kort når du kjøper noe

6. Gjennomfør kjøpsløpet hos bedriften

7. Åpne Vipps

8. Under summen du betaler kan du endre kort

Tips: Det kan være lurt å endre tilbake til bankkontoen når du er ferdig, så unngår du at også neste kjøp eller overføring havner på samme kort. Med mindre det er meningen, selvsagt.

Husk: Betaling til bedrifter er gebyrfritt

Vi minner om at det er gebyrfritt for deg som handler når du bruker Vipps på nett og til bedrifter – uansett sum. Gebyret på 1 % gjelder kun overføringer over 5000,- mellom to vippsere.

Gi oss tilbakemelding