Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Lån, sparing og forsikring på ett sted
AQ9I9995

Lån, sparing og forsikring på ett sted

Er du kunde i banken, kan du nå styre alle forsikringene dine via nettbanken. 

– Med et enkelt tastetrykk kan du endre forsikringene du allerede har, kjøpe nye eller melde skade, sier Anne May Birkeland, fagansvarlig for forsikring. 

Sammen med Geir Mosdøl Sælid utgjør hun det lokale rådgiverteamet for Frende Forsikring, som eies av Søgne og Greipstad Sparebank og mange andre selvstendige sparebanker. 

– Kundene setter stor pris på å kunne ordne alt på en plass. Og nå er det altså blitt enda enklere å kjøpe forsikring digitalt hos oss via nettbanken

Anne May Birkeland, Forsikringsrådgiver

– VI ER ANSATT i banken, men jobben vår er å følge opp forsikringskundene. Den store fordelen med å være kunde begge steder, er at du har alt på en plass – både fysisk og digitalt, sier Sælid, og viser frem kontoret sitt i banken. 

– Tilbakemeldingene fra de som er både bank- og forsikringskunder er at det gir en ekstra trygghet å ha ett kontaktpunkt. Og så er det jo veldig praktisk da. Du kan alltid komme innom og snakke med oss om nye forsikringer eller andre ting du måtte lure på, sier Sælid. 

Søgne og Greipstad Sparebank lanserte tidligere i år nye nettsider. Her er det tilrettelagt for at du som Frende-kunde skal kunne administrere forsikringene dine, mens du er innlogget i nettbanken. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– ALT DU TRENGER å gjøre er å trykke på forsikringsikonet, så får du oversikt over alle forsikringene dine. På nettsiden kan du også avtale et møte med oss, hvis du trenger en forsikringsprat, sier Birkeland. 

Frende Forsikring ble etablert i 2007, og har i dag over 250.000 kunder i privat- og bedriftsmarkedet. Mange av disse er også kunder i en av eierbankene. 

– Kundene setter stor pris på å kunne ordne alt på en plass. Og nå er det altså blitt enda enklere å kjøpe forsikring digitalt hos oss via nettbanken, sier Birkeland.

(Artikkelen fortsetter under bildet) 

Forsikringsrådgiverne Geir Mosdøl Sælid og Anne May Birkeland opplever at kundene setter stor pris på å kunne ordne bank og forsikring på ett sted – både fysisk og digitalt.
Forsikringsrådgiverne Geir Mosdøl Sælid og Anne May Birkeland opplever at kundene setter stor pris på å kunne ordne bank og forsikring på ett sted – både fysisk og digitalt.

I TILLEGG TIL bolig-, innbo-, bil- og reiseforsikring, tilbyr Frende dekning av død, uføre og kritisk sykdom. 

– Det er særlig på personforsikring at mange ikke er godt nok dekket. Å sikre seg mot død eller uføre, er ofte ikke det første du tenker på. De som har lån bør ha en gjennomgang for å være godt rustet økonomisk dersom noe skulle skje, sier Sælid. 

Skal du melde en skade, justere kilometerstand på bilforsikringen eller kjøpe en ny forsikring, kan du logge deg inn via nettbanken. Derfra blir sendt videre inn på Frendes nettsider. 

– Men den store fordelen er at du kun trenger én innlogging, sier Birkeland. 

Gi oss tilbakemelding