Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Gratulerer med vel gjennomførte turer i 2022 med Trimpoeng!
Ole Johan i Repstad Eiendom AS roper opp ekstra vinnerene i "Ut på tur" konkurransen

Gratulerer med vel gjennomførte turer i 2022 med Trimpoeng!

Vi har nå avsluttet «Ut på tur – aldri sur» konkurransen for denne gang og takker alle som har lastet ned Trimpoeng -appen og vært med banken og Repstad Eiendom AS ut på tur!

«Ut på tur – aldri sur» går ut på at man velger seg en tur fra Søgne- eller Greipstadområdet blant de syv mulige som lå tilgjengelig i appen. Registrer inn poeng når man er på den bestemte fjelltoppen, og vips så har man fått poeng for å ha gått på tur! De mest besøkte toppene har vært Svarteheia, Søgneskiltet og Nodefjell.

Totalt har det vært 2267 innsjekket på Trimpoeng-appen i perioden 15.april til 30 juni.

Kake Ut på tur aldri sur

Alle som har gjennomført alle syv turene skal ha fått e-post fra banken om å komme og hente en liten premie (merk: dersom det er oppgitt rett e-post adresse!). Dersom du har gjennomført alle turene og ikke mottatt e-post kan du likevel komme innom banken og motta en liten premie.

I går var det åpning av Eplehagen og der hadde banken og Repstad Eiendom AS også en markering av avslutning av «Ut på tur – aldri sur» konkurransen. Her trakk vi ut fem heldige vinnere blant de som har gjennomført alle syv turene.

De fem heldige ekstra vinnere av «Ut på tur – aldri sur» konkurransen er:

  • Anne Liv Byberg
  • Ellen Kjøstvedt
  • Ingebjørg Hellesøy
  • Jenny Aamodt
  • Trine Eidstø

Banken og Repstad Eiendom AS ønsker å starte opp igjen i 2023 med nye turer i Trimpoeng-appen. Så da håper vi at vi ser deg på nye turer neste år i Søgne og Greipstad. Vi sees!

Logo 2 Repstad Eiendom

Gi oss tilbakemelding