Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Det skal være enkelt å komme inn til oss i banken!
PM, Frende og Exbo 1

Det skal være enkelt å komme inn til oss i banken!

Vi i banken er lett tilgjengelige og fleksible, så kom gjerne innom for en kaffe og slå av en prat. Vi er lokalbanken som ønsker å være til stede for deg. Hos oss finner du både bank, forsikring og eiendomsmegler under samme tak.

– Det er stor aktivitet i banken om dagen. Denne uken har vi for eksempel fått telefoner fra lånekunder som bor i Oslo og Haugesund, og som ikke har noen som helst tilknytning til Sørlandet. Men de ringer fordi de har sett at vi er lett tilgjengelige og gode på pris. Og det er jo riktig. Vi er bedre på pris enn mange tror, sier Roger som er autorisert finansiell rådgiver i banken

Roger har jobbet som rådgiver i banken i ett års tid. Før det hadde han mange år i tilsvarende stilling i DNB.

– VI ER EN annerledes bank, i den forstand at vi er ekstremt tett på kundene våre. Hos oss slipper du å stå i telefonkø og du får personlig service fra din dedikerte rådgiver, sier Roger.

Han oppfordrer kundene til å stikke innom fysisk.

– Alt blir så mye enklere når vi har et ansikt på kunden og kunden har et ansikt på oss. Og vi er jo veldig tilgjengelig, både her på Tangvall og på Nodeland, sier Roger, som liker å være på hils med kundene sine.

– DET ER IKKE slik at jeg nødvendigvis stopper og snakker med kunder som jeg treffer på butikken. Men et lite nikk er fint, for å vise at vi kjenner hverandre, fastslår Roger.

Han er stolt over å jobbe i en bank som gir så mye tilbake til lokalsamfunnet, og mener dette faktisk bør være noe alle som bor i Søgne og Greipstad bør være opptatt av når de velger bank.

– Vi deler ut flere millioner kroner i året gjennom Lokalbankfondet, som lag og foreninger som er kunder kan søke til innen 28.februar. Utenom gavemidler fra Lokalbankfondet som banken deler ut, sponser vi i tillegg en rekke lokale lag og foreninger. At vi er med å bygge lokalsamfunnet vi lever og bor i bør jo telle når du velger bank. Vi har vært her i 160 år, og er kommet for å bli, sier understreker Roger.

HAN ER DEL av et team av faglig skolerte rådgivere i lokalbanken som alle har lang erfaring med å skreddersy løsninger for kundene.

– Målet vårt er å gi en opplevelse av nærhet og god kundebehandling i alle våre kanaler, sier leder for personmarkedet i banken, Sigrun Aasen.

Roger og Sigrun PC 2

Fra sitt hjørnekontor i første etasje i banklokalene på Tangvall, har Roger blikkontakt med kolleger fra forsikringsselskapet Frende og eiendomsmeglerfirmaet Exbo som sitter i bankens kontorer.

SØGNE OG GREIPSTAD Sparebank eier indirekte rundt en fjerdedel av Exbo og i underkant av 1 prosent av Frende – som i sin helhet er eid av norske sparebanker.

– Banken, Exbo og Frende er riktignok tre uavhengige enheter. Men det at vi sitter i samme hus betyr at du kan få hjelp til alt på ett sted samtidig, og det er jo en kjempefordel, sier Roger.

I PRAKSIS BETYR dette at en kunde som kjøper ny bolig gjennom Exbo kan få finansiering og forsikring på stedet når kjøpekontrakten undertegnes.

– Vi samarbeidet tett og anbefaler hverandres tjenester. Det fine er jo at jeg kjenner forsikringsrådgiverne og eiendomsmeglerne jeg sender mine kunder videre til. Dette er folk jeg treffer i lunsjen hver dag og snakker med ved kaffeautomaten. Jeg hadde aldri anbefalt noen som jeg ikke visste gjorde en god jobb. Sammen jobber vi for at kunden skal få det best mulig, sier Roger.

Gi oss tilbakemelding