Gå til sideinnhold
Hjem / Dagligbank / Mobilbetaling
Mobilbetaling

Mobilbetaling

Nå har du som kunde hos oss muligheten til å gjøre betalingen enda enklere. Ved å ta i bruk Google Pay, Fitbit Pay eller Garmin Pay, kan du la lommeboken bli igjen hjemme.

Spørsmål om mobilbetaling

Hva er Google Pay?

Google Pay er en enkel måte å betale på. Med Google Pay kan du bruke din smarttelefon som betalingsløsning! Du kan også bruke andre støttede enheter med Android operativsystem, som for eksempel nettbrett.

Hva er Fitbit Pay?

Fitbit Pay frigjør deg fra både lommeboka og mobilen når du skal betale. Ved å ta i bruk denne tjenesten får du mulighet til å betale kun ved hjelp av din Fitbit-smartklokke. For å kunne benytte deg av Fitbit Pay må du ha en Fitbit smartklokke, og en smarttelefon som støtter Android 4.4 eller versjon 9 av iOS eller nyere.

Hva er Garmin Pay?

Garmin Pay frigjør deg fra både lommeboka og mobilen når du skal betale. Ved å ta i bruk denne tjenesten får du mulighet til å betale kun ved hjelp av din Garmin-smartklokke. Garmin Pay er en enkel måte å erstatte ditt fysiske kort med et digitalt kort på din smartklokke. For å kunne benytte deg av Garmin Pay må du ha en Garmin smartklokke, og en smarttelefon som støtter Android 4.4 eller versjon 9 av iOS eller nyere.

Hva er Apple Pay?

Apple Pay er enestående måte å betale på. Den erstatter fysiske betalingskort og kontanter med en metode som er enklere, tryggere, sikrere og helt privat – uansett om du skal betali i en nettbutikk, på et nettsted eller i en app. Dette er fremtidens betalingsmetode

Portrett Yvette Miranda

Vi hjelper deg med kort!

Gi oss tilbakemelding